Όροι και Προϋποθέσεις

Αποδοχή

Ο Εταιρικός Ιστότοπος ipsen.gr («Ιστότοπος») έχει αναπτυχθεί και παρέχεται από την εταιρεία Ipsen MEPE, Αγίου Δημητρίου 63, 17456 Άλιμος, Αθήνα Ελλάδα, (η οποία στο εξής, θα αναφέρεται ως «Ipsen»). Η πρόσβασή σας σε αυτόν τον Ιστότοπο και η χρήση του υπόκεινται στους Όρους και Προϋποθέσεις που ακολουθούν, καθώς και σε όλους τους ισχύοντες νόμους. Αποκτώντας πρόσβαση στον Ιστότοπο, αποδέχεστε, χωρίς περιορισμό ή επιφύλαξη, αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Χρήση των πληροφοριών

Ο εταιρικός ιστότοπος είναι ιστότοπος που ανήκει στην Ipsen και παρέχει γενικές πληροφορίες σχετικά με την Ipsen και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι πληροφορίες για τον εταιρικό ιστότοπο περιλαμβάνουν:

  • Ειδήσεις και δελτία τύπου
  • Όραμα, στρατηγική και δεσμεύσεις
  • Περιγραφή των θεραπευτικών πεδίων, βασικά στοιχεία και στρατηγική
  • Περιγραφές στρατηγικής έρευνας και ανάπτυξης, εξειδίκευσης, κέντρων και χαρτοφυλακίου υπό ανάπτυξη προϊόντων.
  • Πληροφορίες για υποψήφιους υπαλλήλους
  • Κατάλογο όλων των προϊόντων της Ipsen.
  • Χρηματοοικονομικές πληροφορίες
  • Πληροφορίες αποκάλυψης διαφάνειας 

Δεν επιτρέπεται να διανείμετε, τροποποιήσετε, μεταβιβάσετε, επαναχρησιμοποιήσετε, επαναναρτήσετε ή χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον Ιστότοπο για εμπορικούς σκοπούς, ενώ θα πρέπει να θεωρείτε ότι όλα όσα βλέπετε ή διαβάζετε σε αυτόν τον Ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν σημειώνεται κάτι διαφορετικό και ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται παρά μόνο εάν κάτι τέτοιο προβλέπεται σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Εκτός εάν κατά τα άλλα επιτρέπεται σε αυτή την παράγραφο, η Ipsen ούτε εγγυάται ούτε δηλώνει ότι η χρήση των υλικών που περιλαμβάνονται στον Ιστότοπο δεν θα προσβάλλουν τα δικαιώματα τρίτων που δεν ανήκουν στην Ipsen ή δεν συνδέονται με αυτή. Με την εξαίρεση της προηγηθείσας περιορισμένης εξουσιοδότησης, δεν παρέχεται ούτε μεταφέρεται σε εσάς οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα στις πληροφορίες ή οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα της Ipsen ή οποιουδήποτε τρίτου.

Ο Ιστότοπος μπορεί να περιέχει ή να παραπέμπει σε πληροφορίες, τεχνολογίες, προϊόντα, διαδικασίες ή άλλα δικαιώματα που ανήκουν στην κυριότητα της Ipsen ή/και άλλων. Δεν παρέχεται ούτε μεταφέρεται σε εσάς οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα σε τέτοια εμπορικά σήματα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά μυστικά, τεχνολογίες, προϊόντα, διαδικασίες και άλλα δικαιώματα που ανήκουν στην κυριότητα της Ipsen ή/και άλλων.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, για όλα τα κοινά, σας παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο και δεν επιδιώκουν, με οποιονδήποτε τρόπο:

  • να δώσουν μια ιατρική γνωμοδότηση
  • να θέσουν μια διάγνωση
  • να υποκαταστήσουν μια ιατρική επίσκεψη, γνωμοδότηση ή σύσταση ενός επαγγελματία υγείας
  • να συστήσουν ή να προωθήσουν τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή οποιασδήποτε υπηρεσίας της Ipsen

Είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τις συμβουλές του γιατρού σας ή άλλων επαγγελματιών υγείας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αποποίηση εγγυήσεων

Παρά το ότι η Ipsen καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον Ιστότοπο είναι ακριβείς και ενημερωμένες, οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να περιέχουν κάποιες ανακρίβειες ή τυπογραφικές αβλεψίες. Η Ipsen διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε αλλαγές, διορθώσεις ή/και βελτιώσεις στις πληροφορίες αυτές, σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η Ipsen δεν παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση ούτε προβαίνει σε οποιαδήποτε δήλωση σε σχέση με την ακρίβεια οποιουδήποτε τμήματος των πληροφοριών αυτών, ενώ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για σφάλματα ή παραλείψεις στο περιεχόμενο του Ιστοτόπου.

Εικονίδιο ειδοποίησης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ». Η IPSEN ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ Ή ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η IPSEN, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ IPSEN, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΣ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΕΜΜΕΣΗ Ή ΚΥΡΩΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΦΑΛΜΑ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.

Επίσης, η Ipsen δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση και δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ότι υπέχει ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή για οποιονδήποτε ιό που ενδέχεται να μολύνει τον εξοπλισμό σας ή άλλα περιουσιακά στοιχεία σας που έχουν υποστεί βλάβη από την πρόσβασή σας σε αυτές τις πληροφορίες ή από τη χρήση τους.

Πληροφορίες που παρέχετε εσείς

Εκτός από τις πληροφορίες που καλύπτονται από την Πολιτική Απορρήτου, όπου μια τέτοια πολιτική έχει εφαρμογή, οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που έχετε μεταδώσει στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή άλλων παρεμφερών ιδεών, θα αντιμετωπίζονται με μη εμπιστευτικό και κοινόχρηστο τρόπο.

Επιπτώσεις

Εάν περιέλθει σε γνώση της Ipsen ότι έχετε παραβιάσει οποιονδήποτε από τους Όρους ή τις Προϋποθέσεις που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο, η Ipsen μπορεί να καταφύγει αμέσως σε διορθωτικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της παρεμπόδισης του χρήστη από τη χρήση του Ιστοτόπου, σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εάν η Ipsen έχει επηρεαστεί ή υποστεί ζημία από την παραβίασή σας, τότε δικαιούται, κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια, να επιδιώξει την ανάκτηση αυτής της ζημίας από εσάς.

Αναθεωρήσεις

Η Ipsen μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή να αναθεωρήσει το κείμενο αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, ενημερώνοντας αυτή την ανάρτηση και ειδοποιώντας τον χρήστη με επαρκή μέσα (όπως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα αναδυόμενο παράθυρο στον Ιστότοπο, μέσω του οποίου θα σας ζητείται να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την τροποποιημένη έκδοση). Τα αναθεωρημένο κείμενο των Όρων και Προϋποθέσεων θα τίθεται σε ισχύ εντός 30 ημερολογιακών ημερών μετά από μια τέτοια ενημέρωση. Εάν διαφωνείτε με το νέο κείμενο Όρων και Προϋποθέσεων, θα πρέπει να υποδείξετε κάτι τέτοιο μέσω του μηχανισμού που παρέχεται από το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αναδυόμενο παράθυρο και στη συνέχεια να διακόψετε κάθε πρόσβαση στον Ιστότοπο και κάθε χρήση του. Θα πρέπει να επισκέπτεστε περιοδικά τη σελίδα αυτή για να διαβάζετε το τρέχον κείμενο των Όρων και Προϋποθέσεων που σας δεσμεύουν.

Η Ipsen επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να καταργήσει αυτόν τον Ιστότοπο σε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να υπέχει οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον. Θα λάβετε προηγούμενη ειδοποίηση σε περίπτωση μιας τέτοιας κατάργησης.

Συντελεστές

Εικονογραφήσεις: Ipsen Group
Βίντεο: Ipsen Group
Φωτογραφίες: Όμιλος Ipsen, CAPA Pictures, Corbis

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο αυτού του Ιστότοπου προστατεύεται πλήρως από τα ισχύοντα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα υλικά που περιέχονται σε αυτόν τον Ιστότοπο δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν, να προβληθούν ή να χρησιμοποιηθούν περαιτέρω, με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση της Ipsen.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Οι ασθενείς και οι ενώσεις ασθενών ενθαρρύνονται να αναφέρουν όλες τις πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), Μεσογείων 284, 15562 Χολαργός, Αθήνα, Τηλ: + 30 21 32040380 /337 (Ιστότοπος: http://www.eof.gr).

Εάν κάποιοι επαγγελματίες υγείας επιθυμούν να αναφέρουν ένα ανεπιθύμητο συμβάν ή παράπονο ποιότητας προϊόντος στην Ipsen, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα πεδία που παρέχοντα στον Ιστότοπο http://www.ipsenmedicalinformation.com.

Δυνατότητα αφαίρεσης διατάξεων

Η ακυρότητα ή μη εφαρμοσιμότητα οποιασδήποτε διάταξης περιέχεται σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα ή την εφαρμοσιμότητα οποιασδήποτε άλλης διάταξης, η οποία θα παραμένει σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η ακυρότητα ή η μη εφαρμοσιμότητα σχετίζεται με κάποιον ουσιώδη όρο από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Διέπουσα Νομοθεσία και επίλυση διαφορών

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις, καθώς και η χρήση του Ιστότοπου, θα διέπονται από τη νομοθεσία της Ελλάδας, με την εξαίρεση των διατάξεων της διεθνούς ιδιωτικής νομοθεσίας.

Διαφορές που δεν μπορούν να επιλυθούν με φιλική διευθέτηση, θα υποβάλλονται στα δικαστήρια της Ελλάδας.

Εικονίδιο ειδοποίησης

Τελευταία ενημέρωση στις 3 Μαΐου 2023