Νευροεπιστήμη

Οδηγώντας τη μάχη κατά των εξουθενωτικών νευρολογικών παθήσεων

Media Image

Η Δέσμευσή μας στις νευροεπιστήμες

Οι νευροεπιστήμες εξελίσσονται με πρωτόγνωρους ρυθμούς και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του μετασχηματισμού. Στόχος μας να δώσουμε τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από εξουθενωτικές και εκφυλιστικές νευρολογικές διαταραχές να πάρουν πίσω τον έλεγχο της ζωής τους. Η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην προώθηση των νευροεπιστημών και της έρευνας τοξινών αποδεικνύεται από τα 30 έτη κλινικής εμπειρίας.

Οι νευροεπιστήμες είναι κεντρικής σημασίας για την εσωτερική καινοτομία και τις εξωτερικές συνεργασίες της Ipsen, αναπόσπαστο τμήμα της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας και ένας βασικός καθοδηγητής μακροχρόνιας αξίας και ανάπτυξης.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Από το 1994, η Ipsen έχει εστιάσει στην πρωτοποριακή έρευνα των νευροτοξινών. Τα άτομα που πάσχουν από νευρολογικές διαταραχές έχουν ανάγκη θεραπειών, και εμείς έχουμε γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία τέτοιων θεραπειών.

Το επιτύχαμε μέσω της έρευνας, της ανάπτυξης, της παρασκευής και της εμπορικής εκμετάλλευσης των νευροτοξινών για τη θεραπεία ορισμένων τύπων σπαστικότητας σε ενήλικες και παιδιά ηλικίας δύο ετών και άνω. Τέτοιες διαταραχές περιλαμβάνουν την αυχενική δυστονία, την εγκεφαλική παράλυση, τον σπασμό ημιπροσώπου και τον βλεφαρόσπασμο.

Επίσης, η εργασία μας στις νευροτοξίνες εκτείνεται σε αισθητικές ενδείξεις με τον εταίρο μας Galderma, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των μεσόφρυων γραμμών (γραμμές συνοφρύωσης).

Επίσης παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παροχή φαρμάκων για ασθενείς, όπου υφίσταται μεγάλη ανεκπλήρωτη ανάγκη και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε όπου υπάρχουν ευκαιρίες για να δώσουμε την υπόσχεση για νέες θεραπείες σε ασθενείς.

Media Image

Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Περισσότεροι από 800 έμπειροι γιατροί αποκόμισαν οφέλη από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τοξινών της Ipsen το 2022, το μοναδικό στον κόσμο με δημοσιευμένα ευρήματα.

Η εξειδίκευσή μας στις νευροεπιστήμες

Από το 1994, η Ipsen έχει εστιάσει στην πρωτοποριακή έρευνα των νευροτοξινών. Άτομα που πάσχουν από νευρολογικές διαταραχές χρειάζονται θεραπείες, ενώ έχουμε καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στη δημιουργία τους μέσω της έρευνας, της ανάπτυξης, της παρασκευής και της εμπορικής εκμετάλλευσης των νευροτοξινών για τη θεραπεία ορισμένων τύπων σπαστικότητας σε ενήλικες και παιδιά ηλικίας δύο ετών και άνω, της αυχενικής δυστονίας, της εγκεφαλικής παράλυσης, του σπασμού ημιπροσώπου και του βλεφαρόσπασμου.

 

Κλινικές δοκιμές της Ipsen στις νευροεπιστήμες

Αγωνιζόμαστε διαρκώς για να φερουμε νέες θεραπείες στο στάδιο των κλινικών δοκιμών, με στόχο την ικανοποίηση των ανεκπλήρωτων ιατρικών αναγκών των ασθενών.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ IPSEN

Ως η μοναδική εταιρεία με ανασυνδυασμένες αλλαντο-νευροτοξίνες στο χαρτοφυλάκιό της και σε ενεργή φάση κλινικής ανάπτυξης, τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε όλον τον κόσμο πρωτοπορούν στην έρευνα των νευροεπιστημών. Οι ανασυνδυασμένες τοξίνες, με μεγαλύτερη διάρκεια δράσης σε προκλινικά μοντέλα, θα μπορούσαν να δώσουν δυνητικά στους παρόχους υγειονομικής φροντίδας τη δυνατότητα να επιλέξουν την πλέον κατάλληλη νευροτοξίνη για τους ασθενείς τους.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για νέες θεραπευτικές επιλογές με μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, η Ipsen έχει αξιοποιήσει τις γνώσεις της και την άνω των 30 ετών εμπειρία της με τις φυσικές αλλαντο-νευροτοξίνες, καθώς και τις δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, για να εκμεταλλευτεί την ισχύ και το δυναμικό της βιολογίας των τοξινών και να πρωτοπορήσει στην καινοτομία της θεραπείας με τοξίνες.

Επιπροσθέτως της εξειδίκευσής μας στις νευροτοξίνες, η στρατηγική μας περιλαμβάνει την έρευνα σπάνιων νευροεκφυλιστικών διαταραχών. Οι ισχυρές ικανότητες ανάπτυξης καλύπτουν όλα τα στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης του φαρμάκου και έχουμε ένα επιτυχημένο ιστορικό εγκρίσεων προϊόντων σε πακόσμιο επίπεδο, γεγονός που καθιστά την Ipsen έναν ιδανικό συνεργάτη για την καινοτομία στις νευροεπιστήμες.