Εργασία στην Ipsen

Κάνοντας την πραγματική διαφορά κάθε μέρα.

Γιατί να ενταχθείτε στην Ipsen;

Στην Ipsen εργαζόμαστε από κοινού για να κάνουμε την πραγματική διαφορά, κάθε μέρα, για τους ασθενείς μας και για την κοινωνία.

Η φροντίδα στο επίκεντρο

ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πιστεύουμε σε εσάς

Η εργασία μας έχει πραγματικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας ανθρώπων, οπότε είναι σημαντικό όλοι μας να αποδίδουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο των δυνατοτήτων μας. Για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε κάτι τέτοιο, ενδυναμώνουμε όλους τους ανθρώπους μας προκειμένου να ανταποκριθούν στην αναμενόμενη για αυτούς ανάπτυξη. Τους υποστηρίζουμε με μια ολοκληρωμένη προσφορά μάθησης και ανάπτυξης που βασίζεται σε ένα μοντέλο 70/20/10, το οποίο περιλαμβάνει εκπαίδευση και υποστήριξη σε ολόκληρη τη διάρκεια της καριέρας τους. Εστιάζουμε στη συμβολή κάθε ατόμου να πραγματοποιήσει τους δικούς του προσωπικούς στόχους καριέρας.

ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πριν από οτιδήποτε άλλο στηρίζουμε την εξέλιξή σας

Η δουλειά μας έχει να κάνει με τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες καινοτομίες. Ήδη από την πρώτη ημέρα, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομαλής ένταξης στην εταιρεία καλύπτει όλες τις βασικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίον εργαζόμαστε. Προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας διεθνείς αποστολές, ευκαιρίες κινητικότητας μεταξύ διαφορετικών εταιρικών λειτουργιών και διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών, καθώς και έξυπνες συνεργασίες μεταξύ πολλών λειτουργικών ρόλων και τομέων. Ενθαρρύνουμε τους πάντες να ενεργούν ως επιχειρηματίες, αναζητώντας πάντοτε την ύπαρξη των κατάλληλων ευκαιριών.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ IPSEN

Στην Ipsen, αναγνωρίζουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας. Προσφέρουμε συναρπαστικές ευκαιρίες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας, θα αναπτύξουν την καριέρα σας και θα ανταμείψουν τη συμβολή σας, έχοντας παράλληλα πραγματικό αντίκτυπο για τους ασθενείς και την κοινωνία.