Τα προϊόντα μας

Ανίχνευση πεδίων με υψηλές μη καλυπτόμενες ιατρικές ανάγκες και βελτίωση της ζωής των ασθενών.

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Είμαστε εστιασμένοι στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών εντός των τριών θεραπευτικών τομέων μας: ογκολογία, νευροεπιστήμες και σπάνια νοσήματα. Πιστεύουμε ότι η επικέντρωση στα νοσήματα και τις διαταραχές εντός αυτών των τομέων μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ασθενών και των οικογενειών τους.

Τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών εξειδίκευσης και ετών έρευνας και ανάπτυξης. Είμαστε υπερήφανοι για το χαρτοφυλάκιο των φαρμάκων που έχουμε κυκλοφορήσει στην αγορά και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανακάλυψη του νέου κύματος θεραπειών για τους ασθενείς.

Εικονίδιο ειδοποίησης

Η διαθεσιμότητα προϊόντων, το όνομα και η ένδειξη μπορεί να διαφέρουν ανά χώρα. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό ιστότοπο της Ipsen για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στη χώρα σας.

Τα προϊόντα μας

Φίλτρο

Πεδία νοσημάτων

Επίδειξη: 105 του 8 Προϊόν

Arvekap® (παμοϊκή ή οξική τριπτορελίνη)

Ένα ανάλογο της φυσικής εκλυτικής ορμόνης των γοναδοτροπινών (GnRH) που διακόπτει την παραγωγή των ορμονών του φύλου. Είναι εγκεκριμένο για την θεραπεία του υψηλού κινδύνου, εντοπισμένου, τοπικά προχωρημένου ή μεταστατικού καρκίνου του προστάτη, της ενδομητρίωσης, των ινομυωμάτων και της κεντρικής πρώιμης ήβης (CPP). Είναι επίσης εγκεκριμένο ως επικουρική θεραπεία σε συνδυασμό με ταμοξιφαίνη ή με έναν αναστολέα αρωματάσης για γυναίκες που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο υποτροπής ανταποκρινόμενου σε ενδοκρινική θεραπεία καρκίνου του μαστού πρώιμου σταδίου. Χρησιμοποιείται επίσης για την επαγωγή ωορρηξίας για εξωσωματική γονιμοποίηση.

Bylvay® (οδεβιξιμπάτη)

Το Bylvay είναι ένας μη συστημικός αναστολέας του μεταφορέα του ειλεϊκού χολικού οξέος (IBATi), για τη θεραπεία της Προοδευτικής Οικογενούς Ενδοηπατικής Χολόστασης (PFIC) και άλλων χολοστατικών νόσων σε παιδιά

Cabometyx® (καβοζαντινίβη)

Ένας αναστολέας τυροσινικής κινάσης (TKI) που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου του νεφρού (προχωρημένο νεφροκυτταρικό καρκίνωμα – aRCC) ως μονοθεραπεία ή σε συνδυασμό με νιβολουμάμπη. Ενδείκνυται επίσης για ενήλικες με καρκίνο του ήπατος (ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα) που έχουν λάβει προηγούμενη θεραπεία με το φάρμακο σοραφενίμπη. Επιπλέον, ενδείκνυται για τη θεραπεία ενηλίκων με τοπικά προχωρημένο ή μεταστατικό διαφοροποιημένο καρκίνωμα του θυρεοειδούς (DTC), οι οποίοι είναι ανθεκτικοί ή δεν είναι κατάλληλοι για θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο και έχουν εμφανίσει εξέλιξη της νόσου μετά από προηγούμενη συστηματική θεραπεία.

Cometriq® (καβοζαντινίβη)

Ένας αναστολέας τυροσινικής κινάσης (TKI) που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ατόμων με εξελισσόμενο, μη εξαιρέσιμο ή τοπικά προχωρημένο μυελοειδή καρκίνο του θυρεοειδούς (MTC) ή MTC που έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος (μεταστατικός MTC).

Dysport® (αλλαντική τοξίνη τύπου Α)

Ένας αναστολέας της απελευθέρωσης ακετυλοχολίνης και ένας παράγοντας νευρομυϊκού αποκλεισμού, το Dysport περιέχει μια τοξίνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum, που ενδείκνυται για τη συμπτωματική θεραπεία της εστιακής σπαστικότητας των άνω και κάτω άκρων σε ενήλικες και παιδιά άνω των δύο ετών.

Ενδείκνυται επίσης για ενήλικες για τη συμπτωματική θεραπεία των ακόλουθων:

  • Σπαστικό ραιβόκρανο (αυχενική δυστονία)
  • Βλεφαρόσπασμος
  • Σπασμός ημιπροσωπικού
  • Σοβαρή πρωτοπαθής υπεριδρωσία των μασχαλών

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης στα τηλέφωνα (+30) 210 9858930, -940, -674 (Τηλεφωνικό Κέντρο), 8.30 πμ με 4.30 μμ, Δευτέρα – Παρασκευή

Ελλάδα

(+30) 210 9858930, -940, -674

medinfo.greece@ipsen.com

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητου συμβάντος με τη χρήση προϊόντος της εταιρείας μας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης στα τηλέφωνα: (+30) 210 9858930, -940, -674 (Τηλεφωνικό Κέντρο) – 24ωρη γραμμή Fax: (+30) 210 9887911.

Ελλάδα

pharmacovigilance.greece@ipsen.com

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Για οποιαδήποτε αναφορά παραπόνου ποιότητας σχετικά με προϊόν μας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Ποιότητας στα τηλέφωνα: (+30) 210 9858930, -940, -674 (Τηλεφωνικό Κέντρο) (+30) 210 9858930, -940, -674 (Τηλεφωνικό Κέντρο)

Ελλάδα

(+30) 210 9858930, -940, -674 (Τηλεφωνικό Κέντρο)

quality.greece@ipsen.com